top of page

Rólunk

2015 óta nyaraltatunk gyerekeket. Az egész életre szóló tapasztalatok és barátságok mellett az angol nyelvhez kötődő pozitív attitűdöt tudtunk átadni már sokszáz gyermeknek és fiatalnak.

Táborainkban a világ minden részéről érkező mentorok - külföldi egyetemisták - és gyerekek találkoznak úgy, hogy a közös kommunikációs eszköz az angol nyelv. Az az élmény, hogy Japántól Peruig, Fijitől Kanadáig mindenki megszólítható, mert van közös nyelv, hatalmas lendületet ad a gyerekeknek ahhoz, hogy bátran és kíváncsian tanulják az angolt a tanév során iskolában, különórákon, vagy épp otthon, maguktól. 

Missziónk

Úgy tartjuk, hogy a kommunikáció - és nem csak a nyelv - lehetőség az új megismerésére. Idegen országok, idegen kultúrák fantasztikus találkozását éljük meg minden nyáron és örömmel látjuk, hogy a magyar gyerekek mennyire kíváncsiak és nyitottak ezekre az új impulzusokra. A könnyed hangulatban segítünk nekik ledönteni a nyelvtanulás során kialakult félelmeiket, a bátorságukat és a kíváncsiságukat fejlesztjük és hagyjuk őket játszani. Angolul. 

zene és barátság az angoltáborban
Hongkongi vezetō az angoltáborban

Minőség, biztonság, felelősség

Programunk sokszínűségén, szakmai megalapozottságán túl elsődleges szempontnak tartjuk a minőséget; táborozóink és kollégáink testi és lelki épségének , a megfelelő körülményeknek, a szakmai személyzetnek, a kiváló ellátásnak a biztosítását. Mindezek feltételei egy tartalmas és szép nyaralásnak a gyerekek számára, s a kiválóan végzett munkának a mentoraink szempontjából. 

Kellemes, tiszta, funkcionális

Alsóörsön egy igazi balatoni táborban vagyunk az erdő szélén. A teraszos, nappalis. fürdőszobás faházikókban két-két négyágyas szobában alszanak a gyerekek. A strand gyalogjárásra van a tábortól.  A házak mellett közösségi épület, nagy udvar, sok-sok árnyas fa, madarak és tücskök-bogarak várják a maximum 24 fős csoportjainkat.

faházas angoltábori szállás gyerekeknek

Ausztriából járunk az angol nyelvű táborba mióta is? 6 éve? Egy nyarat sem hagytunk ki, még a COVID sem tudta Dani fiamat visszatartani. A "gyerek" most 17 éves, és az utóbbi években már ifivezetőként vett részt. Mindig szívesen jött, örömmel készülődött. A táborvezetőkkel baráti viszony alakult ki az évek során és a többi táborozóval, ifivezetővel (néhányan szintén "törzsvendégek" ) is remekül megértik egymást. Soha nem történt vele semmi kellemetlenség, egyszer sem hívott, hogy jöjjek érte. Néhányszor magyarul nem tudó barátait is elvittük és ők is nagyon élvezték! Az angoltudása elképesztően feljavult! Idén nyáron már három hétre szeretne maradni! Egy kamasz nagyfiú önként és dalolva, szeretettel és várakozva megy táborba! Szerintem ennél jobb ajánlást nem is lehet adni!

Muzsik Marianna (szülő)

A tábor minden egyes percét élveztem! Rengeteg sok új angol kifejezést tanultam és már alig várom a következő évi tábort!

Mogyorósi Kata, 18

Camp was great! I never had so much fun learning English before. It was full of cool activities but we also had enough free time. During this one week I not only made new friends, I also created memories that will last for a long time. The campers learned about different cultures and interacted with people from all over the world. I can't wait to come back next year for more than one week!

Lászlo Anna, 14

bottom of page