top of page
kanadai baseball sapka az angoltábori vezetōn

A kanadai háttér

Kanadából jött a gondolat egy olyan nyelvi tábor létrehozására, ahol a nemzetköziség és a közös nyelv találkozik.

 Kanadából származik az életérzés, a könnyedség, a stresszoldó légkör. Kanadából hozunk a tanuláshoz való viszonyulást, a nyelvoktatáshoz fűződő tapasztalatot és tudást, és onnan jön állandó és alkalmankénti kollégáink jelentős hányada.  

kisfiú és tanár mosolyog

Kis táborok, kis csoportok

Mivel kis táborokban, kis létszámú csoportokkal dolgozunk, mindig van lehetőség az egyéni kapcsolatok felépítésére. Nagyon igyekszünk figyelni, vigyázni, közel lenni, segíteni ahol kell. 

két jóbarát lány az angoltáborban

Nyáriasított nyelvleckék

Így nevezzük azokat a foglalkozásokat, amelyeken a sok-sok mozgásos játék között kissé leültetjük a gyerekeket azért, hogy rögzítsünk is valamit mindabból, ami egész nap körülveszi őket. Külföldi mentoraink foglalkozásai nyomokban sem hasonlítanak a szokásos nyelvleckékhez. A nagyoknál természetesen igyekszünk egyre nagyobb kihívás elé állítani a táborozóinkat, de sosem mondunk le arról, hogy a tanulás öröm legyen.

vollyeball játék az angoltáborban

Játékok, mozgás

Az idegen országokból érkező mentorok mindig hoznak magukkal számunkra ismeretlen játékokat. És arra is nyitottak, hogy a gyerekek tanítsák őket a mi kedvenc játékainkra. Kanadai gyökerünk okán minden turnusnak bemutatjuk a baseballt, és ha tetszik, sokat játszunk azt is. 

Olyan sok programmal, játékkal készülünk mindig, hogy nincs megállás, egész nap zajlik az élet. Természetesen angolul.

egészséges uzsonna az angoltáborban

Étkezések

Vasárnap vacsorától szombat reggeliig napi négy, bőséges étkezést biztosítunk, de ha még éhesek a gyerekek, mindig van lehetőség további pótlásra. Az érzékenységgel, allergiával érkező gyerekek az éttermek lehetőségeit figyelembe véve helyben készült, diétás menüt kapnak, vagy külön ételkiszállítókkal biztosítjuk a megfelelő és biztonságos ellátást.

kincskeresés játék az angoltáborban

Strand

Turnusonként három strandolást tervezünk a programba. Mindig a késő délutáni időszakban, fizetős, biztonságos, kiépített partszakaszon fürdünk. Mivel a Balaton veszélyes üzem, rendkívül szigorú szabályokat lefektetve strandolunk. 

bottom of page